31 januar 2011

Vi har hengt opp fuglemat!

Tuva har lagt kjempe fin fuglemat i barnehagen og den har vi hengt ut. Nå må vi bare vente spent på om det kommer noen fugler!
Published with Blogger-droid v1.6.6

28 januar 2011

Tuva er hjemme med mamma i dag.

Hun er i mye bedre form, men greit å holde henne hjemme en ekstra dag. Nå sitter hun å leker med det nye pc spillet vi har kjøpt til henne. Det er litt vanskelig, men hun blir bedre og bedre for hver gang. Det er i allefall spennende å kunne trykke litt på pc til mamma:-)
Published with Blogger-droid v1.6.6

26 januar 2011

Bilder fra Tuvas første skitur!!!

Det ble ikke lange turen, men gøy var det!!
Litt ustødig, men som den bestemte og stae jenta hun er så satt teknikken.....

Febersyk lita snuppe


Stakkars lille Tutta har fått feber i kveld. Nå ligger hun på sofaen med dyna rundt seg, spiser eple og ser på mikkes klubbhus. Da blir d hjemmedag i morgen sammen med pappa. God bedring lille snuppa vår:-)
Published with Blogger-droid v1.6.6

23 januar 2011

Morgenstund med is er gull i grunn

Begge to på overnattingsbesøk har sovet godt i natt og det har vi 4 som bor her også. Martin starta dagen kl halv 7 så da var det bare å komme seg opp!! Etter mye leking og froksot smakte det veldig godt med en is:-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

22 januar 2011

overnattings besøk av Lise og Martin

I dag har vi overnattingsbesøk av Lise og Martin. Tuva har gleda seg i hele dag så jubelen var stor da de endelig kom! Vi har kosa oss skikkelig og nå sover de to minste godt, mens vi andre ser på TV og spiser litt godis:-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

20 januar 2011

fingermaling er gøy!


Published with Blogger-droid v1.6.5

Hjemme dag for Tuva og mamma

I går hadde vi en skremmende opplevelse. Mamma og Tuva var på butikken og da Tuva skulle hjelpe mamma å pakke varene i posen falt hun ned fra brettet ved kassen. Dette resulterte i besøk på legevakten og vi ble deretter sendt til sykehuset for observasjon. Heldigvis gikk det veldig greit, men hun har nok bare fått en liten hjernerystelse. Så i natt har vi vekt henne annenhver time og vi holder oss hjemme i dag. Litt usikker på om vi drar en tur i barnehagen i morgen. Hun virker i allefall veldig frisk og fin i dag:-) en skremmende opplevelse både for foreldre og barn så da er det godt å kose seg med aktiviteter hjemme i dag!
Published with Blogger-droid v1.6.5

13 januar 2011

Sløving forran peisen!


Etter en hard dag på skole og i barnehagen så er det tid for avslapping. Tuva har hatt en toppers dag i barnehagen. Randi har i dag startet på sin etterudanning på høgskolen i Oslo... Spennende.
Published with Blogger-droid v1.6.5

10 januar 2011

Bursdag til Lise og Nye ski!!!

I dag var vi på bursdag hos Lise. Hun har blitt 8 år. GRATULERER MED DAGEN!!! Med oss hjem fikk Tuva med seg noen fine ski. Vi gleder oss til å prøve de på snø... Laminatet hjemme ga ikke den store gli-føelsen...
Published with Blogger-droid v1.6.5

09 januar 2011

Sliten tutta og pappa

Nå er middagen inntatt og pappa og Tuva ligger og koser på sofaen. Tutta har ikke sovet i dag og har vært litt trøtt og sturete, så da innvilget vi en smokk og kos pause! Den ble godt tatt imot:-)
Published with Blogger-droid v1.6.3

snømann

Tuva og mamma har laget snømann i dag! Den ble kjempe fin og Tutta vil gjerne at den skulle bli m oss inn da vi gikk inn. . . .
Published with Blogger-droid v1.6.3

Årests første skitur!

Men med plussgrader og snø under skia ble det ikke en veldig lang tur! Tuva kosa seg i pulken (så lenge det var action og gikk fort), men ville helst ha gått på ski som oss. Vi har lett etter ski til henne, men det er ikke enkelt å finne når hun har så små bein. Vi får prøve å finne slike som vi fester på sko så hiun får prøvd i allefall.
Published with Blogger-droid v1.6.3

Besøk hos tante Iris, onkel Joakim, Amalie og Jonathan

Lørdag var vi på kjempe koselig besøk på Sørumsand! Vi lekte, akte og spiste god mat sammen! Tuva og Amalie leker kjempe fint sammen og har blitt kjempe gode venniner! Bestefar Dag kom også en tur så da var dagen komplett!
Published with Blogger-droid v1.6.3

05 januar 2011

Stakkars Pondus

I dag har Pondus vært hos dyrlegen for å få sin årlige sprøyte. Han har ikke reagert på dette tidligere, men nå er han ikke helt i form. Stakkar liten. Håpe han blir bedre form i løpet av kvelden.
Published with Blogger-droid v1.6.5

04 januar 2011

Jula 2010 er over!

Nå har vi ryddet vekk jula her i det lille røde huset i skogen. Ingen nisser igjen og juletreet er kastet ut på terassen. Etter litt intens julerydding er det alltid godt med litt kveldsmat.
Published with Blogger-droid v1.6.5

02 januar 2011

Ut på tur aldri sur. . . . . .

I dag har vi vært på tur i skegen sammen med Lise, Norvald og Gunter. Kim og Martin var ikke med siden Martin ligger hjemme og er syk. Stakkars liten. God bedring til deg:-)
Turen var veldig fin og vi lagde bål og stekte lapper og restene fra pinnekjøttet i går! Tutta kosa seg sammen med Lise. Men siden vi droppa duppen i dag ble hun nok en smule trøtt da vi skulle gå hjem igjen. . . Det endte med at hun satt på rattkjelken og gråt sinna mens hun ropte at Tomas måtte løpe med kjelken. . . . Hehe vi som gikk bak måtte le litt. Det kalles vell å piske pappan sin.
Hun holdt det gående helt til Lise tok over å dra henne. . . Så når vi kom hjem var hun strålende fornøyd og alt var glemt:-) ( men selvfølgelig ble det trist da Lise måtte dra hjem, men sånn er det hver gang Solengs skal dra. . .hehe)
Alt i alt hadde vi en kjempe koselig tur!
I morgen er det planleggingsdag i barnehagen så Tomas og Tuva tar en ekstra fri dag, mens mamma skal på jobb:-)
Published with Blogger-droid v1.6.3

Nyttårsaften 2010- 2011

GODT NYTTÅR 2011

Vår lille dancing queen

Skjønne Nathalie


Nyttårsaften ble i år feiret hjemme hos Lars Erik, Sandra og Nathalie.
Vi fikk servert nydelig kamskjell til forrett, selvskutt rype til hovedrett, pluss reinsdyrsteik (!! det manglet ikke på mat med andre ord!!) og panacotta til dessert. Takk for et fantastisk måltid!!
En utrolig koselig kveld. Et godt punktum for 2010 og en flott start på 2011.
2011 blir et spennende år for oss og vi gleder oss veldig!!

1. nyttårsdag! godt nyttår 2011

Året startet med fantastisk vær! Hærlig! Hele familien ut på tur og da vi kom hjem lagde vi nydelig pinnekjøtt! Vi er virkelig klar for et nytt og spennende år:-)
Published with Blogger-droid v1.6.3